Joan Vidal deixa de ser l'entrenador del Junior femení d'hoquei herba


  • Comparteix:

Joan Vidal deixa de ser l'entrenador del Junior femení d'hoquei herba

Joan Vidal deixa de ser l'entrenador del Junior femení d'hoquei herba

Joan Vidal deixa de ser l'entrenador del Junior femení d'hoquei herba després de tres temporades al club santcugatenc. Vidal argumenta que les jugadores necessiten un canvi de discurs, de manera de treballar i de tracte personal. L'exentrenador blau-i-negre ha destacat la feina feta per les jugadores i les dues semifinals pel títol de lliga disputades en els darrers tres anys.

Joan Vidal ha tancat la seva segona etapa al capdavant del Junior. A la primera, de quatre anys de durada, va aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor. La segona és l'actual on ha finalitzat un cicle de tres anys. Vidal explica que deixa l'equip perquè creu que és el millor per a les seves jugadores.

Joan Vidal

Deixo l'equip pensant amb elles, una decisió molt difícil.


L'equip santcugatenc ha caigut eliminat a les semifinals del títol de lliga davant la Reial Societat en els últims dos anys. Vidal creu que l'equip necessita un canvi de xip a la banqueta per canviar el rumb.

Joan Vidal

Crec que el Junior trobarà la persona adient per seguir el projecte.


El director esportiu del Junior, Nico Wein, ha explicat a Cugat.cat que el club ja treballa en una llista àmplia de tècnics i espera que en 15 dies pugui tenir el substitut de Vidal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.