El cadet femení del Junior s'estrena amb una derrota ajustada a l'Estatal


  • Comparteix:

El cadet del Junior 2013-14 / Font: Junior

El cadet del Junior 2013-14 / Font: Junior

El cadet femení del Junior debuta amb derrota (1-2) al Campionat d'Espanya d'hoquei herba davant l'actual campió, el Pozuelo. L'equip de Guillermo Carnicer ha hagut de remuntar un gol matiner de les madrilenyes abans del descans. Aquest divendres, en la segona jornada, el conjunt santcugatenc s'enfrontarà al Club de Campo a partir de la una del migdia. L'Estatal es disputa fins diumenge a les instal·lacions del RC Polo.

Les santcugatenques, que han fet la seva feina, no han pogut frenar un Pozuelo amb dues jugadores desequilibrants que marquen la diferència. Al minut dos les madrilenyes han sorprès amb el primer gol però el Junior ha igualat el matx mitjançant Clara Rodríguez 14 minuts després.

A la represa les blau-i-negres han abaixat la intensitat i s'han tancat. A falta de 15 minuts el Pozuelo ha sentenciat amb el segon i definitiu gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.