El davanter Ignasi López és la gran novetat del Patí Hoquei 2014-2015


  • Comparteix:

Ignasi López (dreta) amb el president Keko Marzà / Font: PHCSC

Ignasi López (dreta) amb el president Keko Marzà / Font: PHCSC

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí tanca la plantilla per a la nova temporada a Primera Divisió amb l'única incorporació del davanter Ignasi López que procedeix del FC Barcelona B. López substituirà Xavi Rubio, que marxa del club santcugatenc. L'entrenador Lluís Galbas afronta la seva segona campanya al capdavant de l'equip.

L'equip santcugatenc comptarà amb la majoria de jugadors de l'actual plantilla. El Patí Hoquei de la temporada 2014-2015 estarà format pels porters Ramon Gascón i l'Alain Rivero. Com a jugadors comptarà amb Eloi Gaspar, Brandon Carrara, Pablo Soler, Adrià Pinto, Alex Sànchez, Miki Soler, Bernat Tobías, i els juniors David Yepes i Pau Gilabert.

Les novetats per a la propera temporada són a la davantera on tindrem la baixa d'en Xavi Rubio i l'alta en el seu lloc del davanter Ignasi Lòpez.

L'Ignasi López, de 20 anys, es va iniciar al Cerdanyola CH, i va jugar quatre temporades al PHC Sant Cugat a les categories benjami i aleví abans de passar al FC Barcelona. López ha estat internacional amb la selecció espanyola assolint el subcampionat del món al Sub 20 de Colòmbia.

La pretemporada començarà l'1 de setembre, i la presentació serà l'11 o bé el 12 de setembre davant d'un equip de l'Ok Lliga amb motiu de la propera edició de la Copa Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.