El santcugatenc Guillem Pérez deixa el càrrec d'entrenador de l'Sferic


  • Comparteix:

Guillem Pérez, al centre, en una imatge d'arxiu / Font: Fep.es

Guillem Pérez, al centre, en una imatge d'arxiu / Font: Fep.es

L'entrenador santcugatenc Guillem Pérez deixa l'Sferic Terrassa d'hoquei patins després de dues temporades al capdavant del primer equip femení, que milita a l'Ok Lliga. Pérez assegura que necessitava un canvi d'aires, però reconeix que el curs vinent vol seguir entrenant. El tècnic de Sant Cugat encara té una cita més, a principis de setembre, com a seleccionador sub 20 amb el Campionat d'Europa de la categoria.

Dues temporades més tard, Guillem Pérez s'acomiada de l'Sferic Terrassa mantenint en els dos cursos la categoria de l'Ok Lliga amb solvència. Malgrat fer els deures, Pérez ha decidit que era el moment de posar el punt final a la seva etapa al club egarenc, fer un pas al costat i deixar el relleu a una nova direcció tècnica.

Ara bé, Pérez ha assegurat que no es vol 'rovellar' com a entrenador, i que per això espera estar al capdavant d'un nou projecte la temporada que ve. No obstant això, l'entrenador no s'ha decidit per les ofertes que ha rebut fins ara i espera alguna proposta que l'engresqui de cara al curs 2014-15. Una proposta que, sobretot, s'emmarqui en un context de seriositat i garanties d'ambició.

Guillem Pérez

Les ofertes que he rebut fins ara no m'han atret suficient, alguna cosa m'arribarà i acabaré fent perquè no crec que sigui capaç de fer un any sabàtic.


Més enllà de la seva tasca en els clubs, l'entrenador de Sant Cugat disputarà un nou campionat com a seleccionador sub 20, el Campionat d'Europa que es disputa a partir del setembre a Portugal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.