El Torneig Internacional segueix col·locant el Junior al centre de l'hoquei formatiu


  • Comparteix:

El Junior torna a reafirmar la seva aposta pel prestigiós Torneig Internacional de Sant Cugat amb la presentació de la seva segona edició. Una nit plena de llums, colors i música ha servit per conèixer els diferents equips participants al torneig, que ja ha donat el tret de sortida i clourà diumenge. L'acte ha aplegat jugadors, tècnics, familiars i aficionats en un estadi Lluís Serrahima ple de gom a gom.

Quatre categories, cadascuna amb categories masculina i femenina, omplen les instal·lacions del Junior de conjunts de 16 clubs d'arreu del continent durant tot el cap de setmana. Sota un espectacular muntatge de música i colors que ha il·luminat el Lluís Serrahima, els clubs han desfilat envoltats dels balls d'un grup d'animadores.

Malgrat que alguns equips no han pogut assistir a l'acte, l'esdeveniment ha servit per comprovar el to internacional del torneig amb la presentació de l'equip anglès, el Guilfort. El Giner de los Ríos i el Xaloc valencians i el València HC, així com el Honigvogel aragonès i el Club de Campo de Madrid, han estat els representants de fora de Catalunya.

Tot plegat, la mostra que la cita ha augmentat el seu ressò respecte la primera edició, com assegura el director del torneig, Marc Salinas.

Marc Salinas

L'objectiu és enganxar i enamorar tota la gent que està jugant a hoquei, que ha vingut aquí a competir i volem que repeteixin l'any que ve.


Aquest torneig serà l'últim esdeveniment que Miki Ranera viurà com a president del club. Un esdeveniment que, tal com afirma Ranera, ha atret més participants per la bona feina feta el primer any.

Miki Ranera

És el meu últim acte com a president, tot i que això no vol dir que me'n vagi. És el segon torneig, la gent confia en nosaltres i cada vegada serem més. Estem molt contents.


L'acte ha acabat amb l'entrega dels premis als guanyadors d'un concurs de penal strokes dut a terme per un dels patrocinadors del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.