Mas (Junior fem):'L'inici de competició es difícil, però hem de jugar contra tots'


  • Comparteix:

Juanma Mas en una imatge d'arxiu / Foto: Diario de Càdiz

Juanma Mas en una imatge d'arxiu / Foto: Diario de Càdiz

El tècnic del femení del Junior d'hoquei herba, Juanma Mas, creu que l'inici del calendari de Divisió d'Honor per al seu equip no és el més adequat per jugar contra Reial Societat i Club de Campo, els dos darrers finalistes, en les primeres jornades. Mas creu que també aquest fort inici de temporada servirà per mesurar el nivell d'un equip que en les darreres temporades ha estat lluitant pel títol de lliga.

El sorteig ha deparat un inici de temporada a casa contra la Reial Societat de Sant Sebastià, botxí de les santcugatenques a les semifinals del play-off pel títol de lliga la temporada passada i subcampió de lliga. Dues jornades més tard visiten el campió de lliga, el Club de Campo, posant així a prova la fiabilitat del conjunt de Juanma Mas.

El nou tècnic del femení del Junior, Juanma Mas, creu que s'ha de jugar contra tots i que malgrat la dificultat dels primers rivals, el seu equip podrà veure en quin nivell es troba en aquest inici de temporada.

Juanma Mas

El primer partit juguem a casa contra la Reial Societat, i després tenim sortides contra l'Atlètic i el Club de Campo. Però hem de jugar contra tots i no crec que ens afecti especialment.


El conjunt santcugatenc treballa amb la incorporació de noves jugadores per confeccionar un equip de garanties per una competició que començarà el darrer cap de setmana de setembre i acaba a finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.