Dabanch (Junior masc): 'Podem començar la temporada fent molts punts'


  • Comparteix:

L'entrenador del Junior masculí, Jorge Dabanch

L'entrenador del Junior masculí, Jorge Dabanch

L'entrenador del Junior masculí d'hoquei herba, Jorge Dabanch, afronta amb optimisme el començament de la temporada, en què començaran amb visita a l'Atlètic de Terrassa però on també tindran quatre partits davant rivals menys potents que els podrien permetre treure un bon coixí de punts. El tècnic assegura que afronten la temporada amb la intenció de seguir consolidant un equip jove i millorar les prestacions de l'any passat.

Tot i el dur començament al camp de la Reial Societat, el Junior disputarà després tres partits més assequibles a priori. A la segona jornada rebrà l'Atlético San Sebastián, setè la temporada passada, i després tornarà a jugar a casa contra el CD Terrassa, que ha ascendit aquest any. La segona sortida de la temporada serà al camp del Club de Campo, que va quedar per sobre dels blau-i-negres la temporada passada però que ha patit grans canvis a la plantilla, i després rebrà el Jolaseta, vuitè classificat l'any passat.

L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, assegura que han d'aprofitar aquest inici per treure el màxim de punts possibles.

Jorge Dabanch

El primer partit és difícil, però no hi tenim res a perdre. Després hauríem de treure força punts, és bo per a la moral dels jugadors.


El conjunt santcugatenc treballa ara en la incorporació d'un davanter, però volen assegurar-se de que sigui un molt bon fitxatge. En cas de no trobar-ne cap que compleixi els requisits, compten amb jugadors del planter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.