Mateo: 'Ho hem intentat tot, però no podrem incorporar ningú més'


  • Comparteix:

Mateo, en una foto d'arxiu

Mateo, en una foto d'arxiu

L'entrenador del primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, descarta fer cap més incorporació de cara a la temporada que ve a l'OK Lliga. Tot i els esforços de l'equip tècnic, cap dels objectius que tenia l'equip vermell-i-negre s'ha pogut acabar de concretar.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení afrontarà la temporada que ve amb els mateixos efectius que la temporada passada, només amb el retorn de Maria Rosa Tamburini. Finalment, els intents de signar noves incorporacions no han fructificat i Pep Mateo comptarà amb jugadores de les categories inferiors per completar la plantilla. L'entrenador vermell-i-negre assegura que s'ha provat tot, però que era una situació difícil.

Pep Mateo

No podem fer res més. Ho hem intentat tot, però no hem pogut. Hem trucat moltes jugadores, però la situació del mercat és molt difícil.


Pel que fa a la pretemporada, les vermell-i-negres estan pendents de saber els horaris d'entrenament per a la nova temporada, però ja saben que participaran a la Copa Penedès entre setembre i octubre i a la Copa Monestir, que es disputarà a mitjans de setembre.

Les vermell-i-negres van acabar la temporada passada en vuitena posició a l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.