El santcugatenc Marc Perellón s'alça amb el Quatre Nacions


  • Comparteix:

La selecció sub18 celebrant el títol / Font: Rfeh.com

La selecció sub18 celebrant el títol / Font: Rfeh.com

El jugador del Junior Marc Perellón es proclama campió del Quatre Nacions amb la selecció espanyola sub 18. El combinat estatal ha superat Bèlgica a la final per un contundent (5-0). Els espanyols van arribar a la lluita pel títol després de vèncer per la mínima Holanda (3-2) en un torneig que s'ha disputat a Santander.

Després d'una temporada en què ja ha tastat per primera vegada la dinàmica de ser part del primer equip del Junior, Marc Perellón ha clos el curs d'una manera immillorable. El santcugatenc agafa vacances amb el títol de Quatre Nacions sota el braç, en un torneig que, com afirma, li servirà per seguir creixent.

Marc Perellón

Totes aquestes experiències sempre sumen, i de cara la temporada que ve espero no baixar la forma i estar a totes amb el Junior.


La temporada que ve el jugador del Junior espera guanyar-se minuts en l'equip que dirigeix Jorge Dabanch, malgrat reconèixer que li caldrà treballar de valent per aconseguir-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.