El Patí Hoquei femení coneixerà avui els seus rivals a la Copa Esports Penedès


  • Comparteix:

Les vermell-i-negres disputaran un clàssic dels tornejos de pretemporada

Les vermell-i-negres disputaran un clàssic dels tornejos de pretemporada

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat coneixerà en el sorteig que se celebrarà aquest dilluns a dos quarts de vuit de la tarda els seus rivals a la tradicional Copa Esports Penedès d'hoquei patins. El torneig, que comptarà amb els 10 representants catalans de l'OK Lliga, disputarà les seves finals el cap de setmana del 25 i 26 d'octubre a Bigues i Riells.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat quedarà enquadrat en un dels dos grups de cinc equips que disputaran una lligueta, i que s'allargarà durant un mes i mig. El torneig compta amb una participació de luxe, amb equips com el Manlleu, el Voltregà, vigent campió, i el Vilanova, primer, segon i quart classificats respectivament a l'OK Lliga.

Els altres equips són l'Sferic Terrassa, finalista a la Copa EP 2013, el Girona, el Palau de Plegamans, el Mataró, recent ascendit a l'Ok Lliga, i l'Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.