El PHC Sant Cugat suma la primera victòria a la Copa EP davant el Palau


  • Comparteix:

Les de Pep Mateo han estrenat el caseller de victòries

Les de Pep Mateo han estrenat el caseller de victòries

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha sumat el primer triomf a la Copa EsportsPenedès.cat davant el Palau (5-2). Les noies de Pep Mateo, liderades per Maria Rosa Tamburini, autora de tres gols, s'han imposat amb comoditat al pav 2 de la Rambla del Celler i mantenen vives les opciones de classificar-se per a la propera fase de la competició. Per aconseguir el bitllet, hauran de batre el Mataró a la seva pista dissabte vinent.

Les vermell-i-negres han sortit molt fortes i han fet front a les baixes de Judit Navarro i Belén Soria, tot i que el Palau jugava sense les seves dues internacionals. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perseguit el gol des del primer minut de partit, i ha aconseguit declinar la balança al seu favor arribant a la mitja part amb un avantatge de dos gols (3-1).

A la represa les santcugatenques han guanyat l'esquena a les seves rivals i han seguit pressionant-les. En el minut 11 Maria Rosa Tamburini ha recuperat una bola que ha acabat al fons de la xarxa, però el Palau ha reaccionat i ha marcat la seva segona diana. Tamburini ha tancat la golejada amb un cinquè gol a falta d'un minut per al final del partit.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, diu que el més important és sortir a jugar, gaudir i fer-ho bé.

Pep Mateo

La copa ens serveix de pretemporada. Arribar a la final no m'importa, el més important és sortir, jugar i fer-ho bé. Avui ens ho hem passat bé i hem guanyat.


El dissabte vinent les santcugatenques jugaran a domicili amb el Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.