El Junior guanya per golejada el Jolaseta basc i torna a vèncer com a local

El Junior masculí guanya (4-0) davant el Jolaseta a la cinquena jornada de Divisió d'Honor i acumula la tercera victòria com a local en tres partits. Els santcugatencs han aprofitat l'embranzida de la segona meitat per culminar el partit amb golejada inclosa.

El Junior ha començat el partit pressionant a dalt, tot i que s'ha precipitat en moltes ocasions i no ha pogut culminar les jugades de perill. Al minut 12, el gol de Nil Marí ha servit els locals per seguir dominant el partit i impedir que el Jolaseta rematés a la porteria blau-i-negra.

Al primer minut de la represa, Marín ha marcat el segon del seu compte particular i ha eixamplat distàncies. Els bascs s'han rebifat i han intentat crear ocasions, però el Junior ha sabut intervenir en les jugades perilloses i aprofitar per crear contraatacs. Edu Garriga ha marcat la tercera diana local i, un minut després, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Marc Serrahima. A falta de quatre minuts per al final del partit, Javi Garcia ha rematat la victòria amb el quart gol.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, creu que han fet un bon partit però que el resultat ha estat poc generós.

Jorge Dabanch

Hem fet un bon partit. En els primers quarts no hem pogut marcar diferència i després hem anotat quatre gols. Penso que el resultat ha estat poc generós en relació amb la producció en atac.

La setmana vinent, la competició s'aturarà i el Junior es veurà les cares amb el Reial Club de Polo el segon diumenge de novembre.