El Patí Hoquei eleva una queixa a la federació per l'arbitratge rebut a Mieres


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí elevarà una queixa a la federació espanyola de patinatge pel segon gol rebut a Mieres i que suposava l'empat dels locals a la segona jornada de lliga de Primera Divisió. El davanter asturià marca amb el patí i no amb l'estic davant la indignació del tècnic, Lluís Galbas. Galbas admet que el resultat no es modificarà, però cal que la federació adverteixi els àrbitres i que no es torni a repetir una situació d'aquest tipus.

Indignació i sorpresa de l'expedició santcugatenca que tornava d'Astúries amb l'empat a dos després de veure com encaixaven l'igualada a 39 segons per al final de manera il·legal quan el davanter Pedro González marcava amb el patí i no amb l'estic. Aquest fet propiciava les protestes dels jugadors i tècnic santcugatenc, Lluís Galbas, que lamenta que cap dels dos àrbitres hagi vist aquesta acció tan clara.

Lluís Galbas

Mai m'he trobat amb un gol fet d'aquesta manera. És una situació estranya que cap dels dos àrbitres hagi vist aquesta acció.


Galbas té molt clar que el resultat no es modificarà i espera que aquest fet no es torni a produir. El tècnic del Patí Hoquei destaca que la federació espanyola té un control molt estricte sobre els àrbitres.

Lluís Galbas

La queixa servirà perquè els àrbitres millorin i confio en la federació espanyola.


El Patí Hoquei ocupa la tercera posició amb quatre punts, a dos del líder, el Lloret, que precisament visita els santcugatencs diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.