El Lloret, líder, visita un Patí Hoquei Club Sant Cugat que és tercer


  • Comparteix:

El Patí Hoquei provarà de tornar a vèncer a casa / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei provarà de tornar a vèncer a casa / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia l'assalt al lideratge de Primera Divisió davant l'actual primer classificat, el Lloret. Els vermell-i-negres esperen treure's a casa el mal sabor de boca després del polèmic partit de la setmana passada a la pista del Mieres. Lluís Galbas no podrà comptar amb un dels seus principals referents, Bernat Tobías, contra un conjunt que acaba de descendir de l'Ok Lliga.

Un Lloret amb experiència a l'Ok Lliga visita el Patí Hoquei Club Sant Cugat amb la intenció de retenir el lideratge. Els santcugatencs, de la seva banda, encaren el partit amb ganes de treure's del cap l'experiència viscuda el cap de setmana passat a Astúries, en què van encaixar l'empat a falta de 39 segons per al final amb un gol marcat amb el patí. Els vermell-i-negres han elevat una queixa a la Federació Espanyola de Patinatge per l'arbitratge rebut.

El partit d'aquest cap de setmana els enfronta a un dels rivals amb més entitat per noms i per joc. El jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat i un dels golejadors de l'inici de curs, Pau Gilavert, ressalta la dificultat del rival i que el partit enfrontarà dos equips que els agrada tenir el control de la pilota.

Pau Gilabert

És un dels favorits per a l'ascens, acaben de baixar d'Ok Lliga. Voldran tenir la pilota, és un equip que li agrada controlar el partit.


Els vermell-i-negres sumen quatre punts, mentre que els de la Selva sumen sis en dos victòries en els dos primers partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.