El PHC Sant Cugat haurà de fer front a les baixes en l'inici de l'Ok Lliga


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini, una de les jugadores amb les qual podrà comptar Mateo / Font: Alba Tarrés

Maria Rosa Tamburini, una de les jugadores amb les qual podrà comptar Mateo / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení haurà de sobreposar-se al gran nombre de baixes amb les quals inicia l'Ok Lliga femenina aquest dissabte a les quatre de la tarda a la pista del CH Mataró. Les de Pep Mateo donen el tret de sortida al curs sense Belén Soria, a qui no s'ha fet fitxa, i amb les baixes d'Anna Espriu i Blanca Soldevila. El tècnic Pep Mateo haurà de completar les convocatòries amb jugadores del segon equip en el primer tram de curs.

Dificultats per a Pep Mateo en l'inici de temporada a l'Ok Lliga. Durant la pretemporada l'entrenador no ha pogut comptar amb Belén Soria, que ha de marxar a l'Argentina a resoldre qüestions de visat. El club s'ha posat en contacte amb la jugadora, però Soria no s'ha presentat a cap sessió. Per aquest motiu, l'entitat vermell-i-negra no li ha fet fitxa, de manera que serà una baixa sensible, com a mínim, per al començament de temporada.

Més enllà de la pèrdua de nivell que suposa la no participació de l'argentina, les lesions també estan minvant el nivell de l'equip. Blanca Soldevila, una de les referents del conjunt, té problemes a un canell, de moment no està podent exercitar-se i la seva actuació a la primera jornada està descartada. Qui tampoc no podrà assistir al matx contra el Mataró per qüestions personals serà Anna Espriu i Laura de los Santos, una de les jugadores amb fitxa del filial que està entrenant amb el primer equip.

Per tot plegat, en el primer cap de setmana de competició Pep Mateo només podrà comptar amb dues jugadores de pista i una portera amb llicència del primer equip, Maria Rosa Tamburini, Judith Navarro i Cristina Eliè sota pals. Jugadores com Maria Monlleó, Carmina Tamburini, Lupe Alonso i Aina Avila, del segon equip, reforçaran la convocatòria.

Segons Mateo, els objectius de l'equip passen per la permanència sense descartar la fita inicial, ser a la Copa de la Reina.

Pep Mateo

Afrontem la temporada amb una plantilla de primer equip de quatre jugadores. L'equip no serà tan competitiu, però els objectius són els que són.


Després del partit contra el Mataró el Patí Hoquei reestrenarà l'Ok Lliga femenina al pav 2 de la Rambla del Celler i, un cop acabades les dues primeres jornades, arribaran tres setmanes de descans on Pep Mateo podrà recuperar algunes de les jugadores lesionades, sobretot Blanca Soldevila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.