El Junior femení rep el Polo en una nova oportunitat d'enganxar-se a la part alta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

El Junior femení espera trencar la dinàmica de tres partits sense vèncer aquest diumenge a dos quarts d'una en la visita del Polo a la sisena jornada de Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han quedat estancades després de dues derrotes i la setmana passada van tornar a puntuar després d'empatar al camp del San Pablo Valdeluz. El Polo arriba a Sant Cugat amb només una derrota en cinc partits.

Nova prova de nivell per al Junior femení amb la visita d'un dels favorits, el Polo. Les santcugatenques no estan en el seu millor moment de forma després d'encadenar dues derrotes i un empat que les situa a la cinquena posició amb un balanç de dos triomfs, una igualada i dues desfetes. Per la seva banda, el Polo només suma una derrota, que va encaixar a la pista de la Reial Societat en la quarta jornada.

Els números de les barcelonines com a visitants són d'un triomf i una derrota i la victòria la van signar a la pista de l'últim classificat, la Universidad de Sevilla. El tècnic del Junior, Juanma Mas, destaca que sortiran a guanyar, però que en aquesta lliga tan igualada l'important és anar sumant.

Juanma Mas

Juguem a casa i en principi volem guanyar, però en aquesta lliga tan igualada qualsevol partit on es puntua és positiu.



El Junior segueix amb la baixa de Mariona Serrahima i suma la d'Ana Riba, sancionada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.