Un PHC Sant Cugat femení ple de baixes cau a la pista del Mataró


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd a la pista del Mataró (5-4) en l'estrena de la temporada a l'Ok Lliga. Les de Pep Mateo, que arribaven amb moltes baixes a la capital del Maresme, s'han arribat a posar 0 a 3, però no han pogut sumar els primers punts de la temporada.

Els primers 25 minuts han sortit tal i com esperava el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení. Les de Pep Mateo han aconseguit trenar tres contraatacs per posar-se per davant còmodament al marcador i semblava que es sobreposaven bé a les baixes davant d'un equip acabat d'ascendir a l'Ok Lliga, però una badada defensiva ha permès empatar al conjunt maresmenc abans del descans.

Les dificultats de debò han arribat per a les vermell-i-negres al segon temps. Un polèmic penal, que ha acabat amb expulsió, de Cristina Eliè ha trastocat a les de Pep Mateo, que han vist com el Mataró empatava en només dos minuts. Una falta directa ha tornat a donar l'avantatge a les santcugatenques, però el cansament i les baixes han culminat amb la reacció de les locals, que han anotat el gol de la victòria a falta de 3 minuts.

L'entrenador vermell-i-negre, Pep Mateo, ha assenyalat l'actuació arbitral com un dels factors importants del partit.

Pep Mateo

Hem notat molt l'esforç i se'ns ha escapat el partit al final. Mereixiem molt més del què hem aconseguit perquè els àrbitres s'han carregat el partit xiulant un penal i expulsant la Cristina.


A la propera jornada, el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el Manlleu, un dels millors equips de la competició, a la segona jornada de l'Ok Lliga femenina.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.