El PHC Sant Cugat masculí guanya el Blanes i segueix líder invicte

El Patí Hoquei lidera la Primera Divisió

El Patí Hoquei masculí guanya (5-6) a la pista del Blanes a la quarta jornada de Primera Divisió i continua com a líder invicte de la categoria. Els de Lluís Galbas han demostrat la seva superioritat en el segon temps superant un rival que acaba de baixar d'Ok Lliga.

El Patí Hoquei ha assolit una victòria de prestigi en una pista històrica com és la del Blanes, conjunt que ha baixat d'Ok Lliga i un dels favorits per retornar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El matx ha començat boig i en els primers 10 minuts s'han marcat dos gols per equip situant l'empat a dos. Quan faltaven 15 segons per al final del primer temps, David Yepes avançava els santcugatencs.

A la represa, inici espectacular dels vermell-i-negres que rebien el gol de l'empat, però en dos minuts Àlex Sanchez, Joan Farnés i David Yepes deixaven un 3 a 6 que posava en màxima avantatge els santcugatencs. Els darrers minuts han servit perquè els locals retallessin distàncies deixant el 5 a 6 definitiu. El porter del Patí Hoquei Ramon Gascon destaca que aquest lideratge demostra la bona feina que es fa en aquest inici de temporada.

Ramon Gascon

Estem fent molt bé les coses i en bona direcció. Hem de seguir per aquest camí.

Els de Lluís Galbas lideren la classificació i dissabte rebran el Dominicos, cuer de la categoria.