El Dominicos, cuer, visita el Patí Hoquei Club Sant Cugat, líder


  • Comparteix:

El Patí Hoquei vol mantenir el domini a la categoria / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei vol mantenir el domini a la categoria / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat defensa al pav 2 de la Rambla del Celler el lideratge de Primera Divisió contra el cuer de la categoria, el Dominicos gallec. Els santcugatencs han de canviar el xip en un enfrontament que es disputa dissabte a dos quarts de nou del vespre. Els de Lluís Galbas han protagonitzat un destacat inici de temporada, amb un empat i tres triomfs, les dues últimes contra dos equips descendits d'Ok Lliga.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'enfronta aquest cap de setmana a un escenari radicalment diferent al de les dues setmanes anteriors. Els santcugatencs han competit contra Lloret i Blanes en les dues passades jornades per certificar el lideratge de Primera Divisió. Aquest dissabte el cuer visita el pav 2 de la Rambla del Celler, un Dominicos que està en procés de formació i que encara ha d'acabar de cohesionar totes les peces però que compta amb alguns jugadors del planter del Liceo.

El Patí Hoquei, de la seva banda, espera mantenir el rigor defensiu del primer tram de curs i seguir rendibilitzant els gols per sumar els màxims punts possibles, dinàmica que l'ha dut el més amunt de la classificació després de quatre jornades de temporada. Precisament per aquesta dada, el fet que encara s'hagin disputat pocs partits, el tècnic de l'equip, Lluís Galbas, recorda que encara no hi ha res definit.

Lluís Galbas

És un dels equips que està patint més entrar a competició i en canvi nosaltres donem la sensació que hem entrat amb millor peu. Però és el principi de la competició, no hi ha res definit.


Galbas només segueix tenint l'únic però important dubte de Bernat Tobías, que s'està acabant de recuperar de la seva lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.