El PHC Sant Cugat recupera efectius per a la visita del Manlleu


  • Comparteix:

Jugadores del PHCSC celebrant un gol

Jugadores del PHCSC celebrant un gol

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte a les sis de la tarda el Manlleu, subcampió la temporada passada i un dels aspirants al títol d'OK Lliga femenina. Per aquest partit, corresponent a la segona jornada, el conjunt santcugatenc recupera Anna Espriu i Laura de los Santos, però manté la baixa de Blanca Soldevila.

La setmana passada, començava la lliga amb cara i creu per als dos equips que aquest dissabte s'enfronten al pav 2 de la Rambla del Celler. Les manlleuenques vénen de golejar (8-0) el Girona, mentre que les santcugatenques s'estrenaven amb una derrota ajustada (5-4) en el seu desplaçament a Mataró amb un equip plagat de baixes. Tot i la desfeta de la primera jornada el tècnic, Pep Mateo, veu l'equip animat i espera que aquest dissabte puguin aprofitar les seves cartes davant un potent Manlleu.

Pep Mateo

Sortirem al màxim, a donar-ho tot i intentarem guanyar el partit. Amb respecte però sense por.


Tot i la dificultat que suposa enfrontar-se a un equip amb el potencial de les osonenques, amb jugadores internacionals i amb les màximes aspiracions, les vermell-i-negres intentaran competir com ho van fer la temporada passada a domicili oferint una molt bona imatge tot i la derrota (6-4).

El particular 'Tourmalet' del PHC Sant Cugat comença aquest cap de setmana, però abans que no continuï disposaran de tres setmanes per recuperar efectius perquè el partit amb el Voltregà s'ajorna pel compromís europeu de les de Sant Hipòlit, la setmana següent els toca descans per finalment rebre el Gijón.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.