El Junior rep l'Egara amb la intenció de superar per primer cop un dels grans


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior masculí d'hoquei herba / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior masculí d'hoquei herba / Foto: Enrico Hockey

El Junior buscarà incrementar el ple de victòries com a local aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia rebent l'Egara, un dels quatre equips forts de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres són cinquens a la lliga, just per darrere dels terrassencs que arriben després de perdre el derbi davant l'Atlètic per 0 gols a 3. El matx correspon a la setena jornada de lliga.

Els tres partits del Junior a domicili han estat davant tres dels quatre equips més potents de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han perdut tots tres, però en dos d'ells, davant l'Atlètic Terrassa i el Polo, han caigut per la mínima i donant una imatge batalladora. En el viatge que van fer per enfrontar-se al Club de Campo no van ser a tan alt nivell i van ser derrotats per 5 a 1.

En canvi, el rendiment com a local és molt diferent. A casa, els santcugatencs han guanyat els tres enfrontaments que han disputat. Ara toca jugar el primer partit davant un dels favorits com a local. Arriba l'Egara, quart classificat, disposat a posar a prova la imbatibilitat dels blau-i-negres. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, considera que l'Egara arribarà amb ganes de guanyar després del resultat en el derbi de la setmana passada, on van caure (0-3) contra l'Atlètic Terrassa.

Jorge Dabanch

Poden vindre amb la intenció de recuperar-se de la derrota. Són estats anímics, però són un dels millors equips i els campions de Catalunya.


Si els santcugatencs són capaços de guanyar se situaran a la quarta posició, empatats amb el seu rival d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.