El Junior masculí d'hoquei herba fa patir els quatre grans candidats al títol


  • Comparteix:

El Junior ha plantat cara als conjunts que ocupen la part alta de la taula / Font: Enrico Hockey

El Junior ha plantat cara als conjunts que ocupen la part alta de la taula / Font: Enrico Hockey

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba ha demostrat la seva evolució en les set jornades disputades a la Divisió d'Honor després de plantar cara als quatre primers classificats. Els de Jorge Dabanch amb un equip jove i sense incorporacions internacionals han perdut únicament per un gol de diferència contra l'Atlètic de Terrassa, el Polo i l'Egara. Els blau-i-negres són sisens, a quatre punts de la zona que dóna dret a jugar la final a quatre pel títol de lliga.

Després de set jornades de competició, el Junior compleix els objectius marcats a principi de temporada: estar a prop del quart classificat per disputar la final a quatre del títol de lliga i classificar-se per a la Copa del Rei. L'equip suma un balanç de tres victòries i quatre derrotes. Les desfetes s'han produït davant els quatre primers classificats amb resultats molt ajustats i decidits en el tram final del matx.

Derrota per (1-0) davant l'actual líder, el Polo, desfeta contra l'Atlètic, segon, per (3-2) i partit perdut per (2-3) contra l'Egara, quart. El matx on els santcugatencs s'han vist superats molt àmpliament és contra el Club de Campo, tercer, per un contundent (5-1). Els blau-i-negres han plantat cara i el seu entrenador, Jorge Dabanch, considera que els ha faltat millorar la presa de decisions durant el joc per poder aconseguir un millor resultat.

Jorge Dabanch

Cada dia estem millor defensivament. La diferència és que quan jugues contra els quatre grans et deixen pensar molt poc.


El Junior tanca la primera volta davant dos rivals assequibles, el Taburiente i la Complutense. Dabanch considera que guanyar aquests dos partits són claus per apropar-se a la quarta plaça i assegurar-se plaça per disputar la Copa del Rei.

Jorge Dabanch

Taburiente és un partit molt complicat i Complutense és un matx davant un rival directe.


El Junior afronta la vuitena jornada aquest diumenge al camp del Taburiente canari.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.