El Junior masculí busca el primer triomf a domicili davant el penúltim, el Taburiente


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba busca el primer triomf a domicili aquest diumenge a les dotze del migdia a la pista del Taburiente, penúltim classificat amb només un punt. El matx corresponent a la Divisió d'Honor pot servir perquè els blau-i-negres trenquin una dinàmica de dues derrotes consecutives. Els santcugatencs són sisens amb sis punts.

El Junior arriba a la novena jornada de Divisió d'Honor amb un balanç de tres victòries i quatre derrotes. Les dues últimes desfetes han estat de forma consecutiva i la setmana passada va arribar la primera com a locals. Els quatre partits perduts pel Junior han estat davant els quatre totpoderosos de la lliga, amb l'Atlètic Terrassa, el Club de Campo i el Polo a domicili i amb l'Egara a casa.

Quan resten dues jornades per acabar la primera volta els santcugatencs tenen a la seva mà arribar a la meitat de la lliga assolint l'objectiu, que no és un altre que la cinquena posició que ocupa ara el Complutense, rival en l'última jornada. El contrincant d'aquest cap de setmana és el Taburiente, últim amb només un punt. Tot i això, el tècnic del Junior, Jorge Dabanch, creu que serà un partit complicat pel fet de jugar fora i haver-se de desplaçar a les Canàries.

Jorge Dabanch

El viatge a les Canàries és llarg, tenen un camp nou i jugar fora de casa sempre és difícil. Hem de fer un molt bon partit.


El Junior té sis punts i està a dos del Complutense.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.