El PHC Sant Cugat perd a Sant Feliu i deixa escapar el lideratge de Primera

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd el lideratge en la sisena jornada de la Primera Divisió caure (6-4) a la pista del Sant Feliu de Codines. Els vermell-i-negres s'han avançat en el minut quatre, però després de la remuntada local han anat a remolc durant tot el partit. Els gols dels santcugatencs han estat d'Eloi Gaspar, Joan Farners, David Yepes i Ignasi López.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha avançat als quatre minuts de joc mitjançant Eloi Gaspar, però el local Fredy ha igualat el marcador poc després. A la meitat del primer temps el Sant Feliu de Codines ha disposat de dos penals que no ha desaprofitat i ha incrementat l'avantatge en dos gols. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 3 a 1 ha aparegut el vermell-i-negre Joan Farners per apretar el resultat i donar opcions al seu equip de cara al segon temps.

El local David Ros, autor de tres gols en el partit, ha fet el 4 a 2, però David Yepes ha fet reaccionar de nou al seu equip per mantenir viva l'esperança. A pocs minuts per al final s'ha repetit la història, gol local i resposta visitant, aquest cop obra d'Ignasi López quan restaven menys de tres minuts per al final. Amb el 5 a 4 el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha lluitat per rescatar un punt de Sant Feliu, però han estat els locals els què han marcat per sentenciar el matx amb el 6 a 4.

L'entrenador vermell-i-negre, Lluís Galbas, reconeix que estan decebuts per les ocasions fallades.

Lluís Galbas

L'equip està decebut perquè és un partit que hem perdut nosaltres. Quan reflexiones sobre les ocasions que hem tingut, ens sap greu que se'ns hagi escapat.

Els vermell-i-negres tornaran a jugar com a visitants la setmana vinent i ho faran a la pista del SHUM Maçanet.