El Junior guanya després d'un mes i mig sense fer-ho en vèncer l'Uni Sevilla

El Junior femení recupera el somriure i torna a guanyar després de sis jornades sense fer-ho. Les blau-i-negres han superat (3-1) l'últim classificat, la Universidad de Sevilla, en la 8a jornada de Divisió d'Honor. Anna Gil, amb dos gols, i Cristina Guinea, amb un, han estat les autores de les dianes locals.

El Junior sabia de l'oportunitat que tenia de guanyar en rebre l'últim classificat i en el primer minut ha topat amb el pal en la primera ocasió. Un penal còrner fallat per les locals ha precedit el primer gol obra de Cristina Guinea després d'una passada llarga de Cesca Català en el minut 13. En el segon quart les visitants han estirat línies i el Junior ho ha aprofitat per fer un contraatac i deixar Anna Gil sola davant la portera sevillana que després d'uns instants de dubte ha aconseguit fer el segon gol. La Universidad de Sevilla ha disposat d'una ocasió per marcar abans del descans.

El tercer període ha començat amb un jugada de Cristina Guinea que ha forçat un penal còrner, fallat de nou. El partit semblava controlat per les locals, però les andaluses també arribaven amb cert perill. En l'últim i definitiu període Anna Gil ha pogut sentenciar, però ha fallat una ocasió molt clara i en el mateix contraatac la Universidad de Sevilla ha forçat un penal còrner amb el qual ha aconseguit fer el 2 a 1 i tornar a entrar en el partit. El Junior s'ha tornat a posar les piles, ha disposat de nombroses ocasions, entre elles tres penals còrner, i finalment Anna Gil ha sentenciat amb el tercer gol a dos minuts per al final.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, es mostra satisfet pel triomf, però creu que hi ha partits que han jugat millor.

Juanma Mas

La setmana passada vam jugar millor i vam perdre. Avui ho hem fet pitjor i hem guanyat. Hem de millorar en les ocasions que tenim.

El Junior femení visita la setmana vinent al camp del RS Tenis, a Santander.