El Junior visita Santander amb la necessitat de treure un punt i ser a la Copa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

El Junior visita aquest diumenge el RS Tenis de Santander amb la intenció de treure un punt i accedir a la Copa de la Reina. El matx, corresponent a l'última jornada de Divisió d'Honor, decidirà quin dels dos equips es classifica per a la Copa. Les blau-i-negres en tenen prou amb un punt per mantenir la setena plaça en acabar la primera meitat de la lliga i ser a la competició del KO.

El Junior va trencar la setmana passada una dinàmica de cinc jornades sense guanyar en superar (3-1) la Universidad de Sevilla i espera seguir puntuant en la seva visita al RS Tenis. A més, empatar o guanyar a Santander té un premi afegit i és classificar-se per a la Copa de la Reina. Precisament el rival que ho pot impedir és l'equip càntabre, que si guanya les blau-i-negres aconseguiria situar-se entre els set primers.

El RS Tenis arriba al partit després d'un empat, però encara no ha estat capaç de guanyar com a local i només suma un triomf a la lliga després de vuit partits. El tècnic del Junior femení, Juanma Mas, destaca que el rival és un equip rocós i que les grades s'ompliran de gent per animar el seu equip.

Juanma Mas

És un equip rocós que fa molt temps que juguen juntes. És un equip molt sòlid i a les graderies hi haurà molta pressió ambiental.


El balanç de les blau-i-negres a la lliga és de tres victòries, un empat i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.