El Junior acaba la primera volta amb victòria a casa davant el Complutense

El Junior masculí d'hoquei herba guanya (5-4) el Complutense en la novena jornada de Divisió d'Honor. El conjunt de Jorge Dabanch tanca la primera volta en cinquena posició amb un balanç de quatre victòries, quatre derrotes i un empat.

Tot i les males condicions del terreny de joc a causa de la pluja, els dos conjunts han ofert un joc ràpid, dinàmic i efectiu. Al primer minut de partit Ferran Saborit ha obert la llauna en una jugada derivada d'un penal córner. El Junior s'ha crescut i i cinc minuts després Gerard Garcia ha marcat el segon dels santcugatencs. El Complutense no s'ha donat per vençut i la línia ofensiva madrilenya ha fet servir les transicions ràpides per anotar la seva primera diana.

Els blau-i-negres han tornat a generar perill i Javi Garcia ha aprofitat una centrada perillosa per desmarcar-se del porter i marcar el tercer gol. Abans d'acabar el primer quart, el Complutense ha tornat a escurçar distàncies al marcador després d'aprofitar un penal córner per marcar la seva tercera diana. En el segon quart la tònica s'ha repetit i el Complutense ha aprofitat els errors locals en defensa per fer-se amb l'empat (3-3).

A la represa, Edu Garriga ha aprofitat un penal córner per atorgar l'avantatge al seu equip i, dos minuts després, un altre penal ha servit a Ferran Saborit per marcar el segon del seu compte personal. Els visitants han posat la por al cos als blau-i-negres amb una diana molt protestada a la grada, però el Junior ha augmentat la intensitat en els darrers minuts de matx amb l'objectiu de mantenir el resultat definitiu (5-3).

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, creu que aquest partit era transcendental per a l'equip.

Jorge Dabanch

Estic molt content perquè era un partit transcendental per a nosaltres. Ens mantenim relativament aprop dels de dalt, i això és il·lusionant i ens manté vius en el torneig.

La setmana vinent els santcugatencs jugaran a casa davant l'Atlètic de Terrassa.