El Junior es classifica per a la Copa després d'empatar contra el RS Tenis

El Junior femení d'hoquei herba ha assegurat el seu lloc a la Copa de la Reina / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba obté el bitllet per a la Copa de la Reina després d'empatar (2-2) al camp de la Real Sociedad Tenis a la 10a jornada de Divisió d'Honor. Les de Juanma Mas han certificat la setena posició al final de la primera volta amb un partit en què han marcat Andrea Puig i Cesca Català per part santcugatenca. Les blau-i-negres iniciaran la segona volta en un dels feus més complicats de la competició, el de la Reial Societat.

Ha patit per aconseguir-ho, però el Junior ja sap que participarà a la Copa de la Reina d'hoquei herba 2014-15. Malgrat el complicat inici de temporada, en què Juanma Mas ha hagut d'adaptar nous rols en la seva jove plantilla, les santcugatenques tanquen setenes la primera volta. I ho ha fet després de treure un valuós empat del camp del seu rival directe, el RS Tenis, que ha empatat per dues vegades el marcador.

El primer quart ha estat de domini visitant, que ha tingut més control del joc, i Andrea Puig ha materialitzat aquesta superioritat amb el 0 a 1. La alegria els hi ha durat poc a les santcugatenques, que han vist com a la següent jugada els empataven. Al segon quart el Junior ha seguit apropant-se amb perill i Cesca Català ha avançat de nou les visitants, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la segona meitat les locals han sortit amb més intensitat, han situat bones pilotes a prop de l'àrea del Junior i al principi del darrer quart han acabat fent l'empat. Les de Juanma Mas han pogut generar perill en els darrers minuts i mantenir el resultat que els donava el passi a la Copa. El tècnic de l'equip assegura que puntuar lluny de Sant Cugat és una bona notícia, però que es podria haver tret un millor resultat.

Juanma Mas

L'objectiu era intentar puntuar per mirar amunt a la classificació. Puntuar fora sempre és bo, però ens quedem amb la sensació que es podria haver guanyat.

El Junior acaba la primera volta setè, cinc posicions per sota respecte la temporada passada.