El Junior femení acusa les baixes i tanca la primera volta pitjor que l'any passat


  • Comparteix:

Imatge del Junior femení abans d'un partit d'aquesta temporada

Imatge del Junior femení abans d'un partit d'aquesta temporada

El Junior femení perd en la comparativa respecte a la temporada passada un cop acabada la primera volta de Divisió d'Honor. El curs passat van acabar segones la primera meitat del campionat i enguany han tancat la primera volta setenes. El debut de Juanma Mas a la banqueta blau-i-negre ve marcat per la baixa de Maria Romagosa, emblema del club els últims anys i màxima golejadora de la Divisió d'Honor en les dues últimes temporades, i d'altres jugadores importants com Jennifer Plass i Stephanie Riordan.

El Junior femení està començant un nou projecte amb nou entrenador i moltes cares noves. Juanma Mas ha agafat el lloc de Joan Vidal a la banqueta per fer un relleu generacional i els números de l'equip són pitjors que els de la temporada passada. El Junior de Joan Vidal va acabar la primera part de la lliga en segona posició amb un balanç de nou victòries i dues derrotes i es va classificar per jugar la fase per al títol. Enguany, l'equip ha acabat la primera volta setè amb tres victòries, dos empats i quatre derrotes, si bé aquest any el format és de lliga regular amb dues voltes i es troben a només dos punts del quart lloc que les classificaria per al play off final.

L'absència de la màxima golejadora de la Divisió d'Honor les dues últimes temporades, Maria Romagosa, i la de la també davantera Stephanie Riordan s'estan notant. Si l'any passat les blau-i-negres van marcar 32 gols en 11 partits, una mitjana de gairebé tres gols per matx, actualment en duen 14 en nou partits, un promig d'un gol i mig per enfrontament.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, destaca que les baixes que tenen són importants, però que aquest any la lliga està més igualada i estan a prop de la part capdavantera.

Juanma Mas

No es pot comparar amb l'any passat. Tenim jugadores diferents i estem a prop del quart. La nostra filosofia és seguir mirant amunt.


Les lesions també estan sent protagonistes en l'equip blau-i-negre amb les baixes de Mariona Serrahima, lesionada de llarga durada, i el nou fitxatge Francisca Pizarro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.