Guillem Fox i David Martínez es classifiquen per a la Copa amb el Vendrell


  • Comparteix:

Guillem Fox és un dels artífexs del bon moment del Vendrell a la porteria / Font: Arnau BC

Guillem Fox és un dels artífexs del bon moment del Vendrell a la porteria / Font: Arnau BC

Els santcugatencs Guillem Fox i David Martínez s'han classificat per a la Copa del Rei d'hoquei patins amb el Vendrell després de tancar la primera volta de l'OK Lliga en sisena posició. El Vendrell, actual campió de la competició, certificava la seva presència al torneig del KO després de superar (3-4) l'Igualada.

Guillem Fox i David Martínez han complert un dels primers objectius de la temporada que era disputar la Copa del Rei i defensar el títol aconseguit la temporada passada. La competició es disputarà a Blanes a finals de febrer. Els rivals dels del Baix Penedès seran un dels quatre caps de sèrie, Barça, Vic, Liceo o Reus Deportiu. Fox es mostra satisfet per aconseguir la classificació per a la Copa.

Guillem Fox

Hem encadenat cinc victòries consecutives a la Lliga i personalment estic molt content per tenir molts minuts a OK Lliga.


El porter Guillem Fox ha jugat tots els partits excepte un a les tres competicions, OK Lliga, Copa del Rei i Copa d'Europa. Els vendrellencs també estan vius a la competició europea on han de guanyar els dos partits que els resten per accedir als quarts de final. Fox destaca que jugar a Europa és un somni per a qualsevol jugador.

Guillem Fox

Jugar la Copa d'Europa és la màxima aspiració d'un jugador d'hoquei patins.


L'altre santcugatenc que milita a OK Lliga és Pol Galbas amb el Calafell, que s'ha quedat a tres punts d'accedir a la Copa del Rei.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.