El Junior aspira a les semifinals al Campionat de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

El Junior vol fer un bon paper al Català d'hoquei sala

El Junior vol fer un bon paper al Català d'hoquei sala

El Junior masculí debuta aquest divendres a l'edició d'enguany del Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Els santcugatencs s'estrenen contra l'Egara 1935 a dos quarts de deu de la nit al pavelló de Can Salas amb l'objectiu d'acabar en les dues primeres posicions del grup i classificar-se per a semifinals. El campió obtindrà el bitllet per al Campionat d'Espanya, mentre que el segon i el tercer disputaran una fase per ser-hi.

Després d'acabar en tercera posició a la fase de grups i quedar-se a les portes de les semifinals, l'equip blau-i-negre espera ser aquesta temporada entre els dos primers del grup A i disputar les semifinals. Malgrat que el Junior no ha preparat el joc en la nova superfície i competirà en sala mentre prepara el segon tram de curs a l'herba, els santcugatencs es veuen amb forces de lluitar per les medalles.

Equips de tradició en l'hoquei sala com l'Atlètic de Terrassa i el Club Egara seran els principals rivals d'un Junior que tindrà algunes baixes, sobretot dels seus jugadors més joves per qüestions acadèmiques. L'entrenador dels santcugatencs, Jorge Dabanch, es mostra ambiciós i espera completar un bon campionat.

Jorge Dabanch

L'objectiu és accedir a les semifinals del Campionat de Catalunya.


La segona i la tercera jornada també es resoldran aquest cap de setmana. Dissabte a les quatre, els de Dabanch s'enfrontaran al FCBarcelona, mentre que diumenge a les onze del matí ho faran contra el CD Terrassa. El cap de setmana que ve serà el torn de l'Atlètic Terrassa i, en cas de classificar-s'hi, de les semifinals, la final i el partit pel tercer i quart lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.