El Junior perd el Campionat de Catalunya d'hoquei sala als penals davant l'Atlètic


  • Comparteix:

El Junior ha finalitzat segon al Campionat de Catalunya / Font: Junior fc

El Junior ha finalitzat segon al Campionat de Catalunya / Font: Junior fc

L'equip masculí del Junior perd la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala després de caure als penals davant l'Atlètic de Terrassa. El matx ha acabat en empat (3-3) i els egarencs han estat més encertats de cara a porteria en les penes màximes. Els de Joan Vidal lluitaran a la fase prèvia de l'Estatal que es disputa a València dissabte per assegurar-se una plaça al Campionat d'Espanya.

El Junior ha assolit per primer cop la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Els santcugatencs han plantat cara davant un totpoderós com és l'Atlètic, que ha guanyat 31 de les 35 edicions disputades. Els blau-i-negres s'han avançat ben aviat, però els egarencs han donat la volta al marcador per tancar el primer temps.

A la represa, l'Atlètic ha tornar a marcar posant el 3 a 1, però els santcugatencs han igualat amb dos gols per acabar empatant. Els penals han proclamat l'Atlètic com a campió. El jugador del Junior, Cesc Mata, creu que després de perdre la final toca buscar un nou repte, la classificació per a l'Estatal.

Cesc Mata

Un cop que arribes a la final vols guanyar, però ara cal pensar en disputar l'Estatal.


Els santcugatencs iniciaran dissabte la fase sector de l'Estatal a València.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.