El Junior debuta a la Copa contra Atlètic Sant Sebastià i Club de Campo


  • Comparteix:

El Junior ja sap el que és vèncer aquest curs a l'Atlètic Sant Sebastià / Font: Enrico Hockey

El Junior ja sap el que és vèncer aquest curs a l'Atlètic Sant Sebastià / Font: Enrico Hockey

L'Atlètic Sant Sebastià i el Club de Campo són els rivals per al Junior masculí i femení, respectivament, als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina que es disputaran a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa del 13 al 15 de maig. Els de Jorge Dabanch han tingut la sort de cara, amb un Atlètic San Sebastià que és setè, mentre que la creu ha estat per a les jugadores de Juanma Mas, que s'enfrontaran al líder de la Divisió d'Honor i vigent campió de la competició per un lloc a les semifinals.

Sort dispar per als equips masculí i femení del Junior en les primeres rondes de les competicions del KO d'enguany. Els santcugatencs parteixen com a teòrics favorits per fer-se un lloc a semifinals, i és que són cinquens, amb 16 punts, i s'enfronten al setè, l'Atlètic San Sebastià, que en té sis. De fet, els bascos són l'últim equip amb el qual han jugat els de Dabanch abans de les vacances de Nadal, en el partit de tornada de la Divisió d'Honor, disputat a domicili i acabat en empat (1-1).Malgrat això, els blau-i-negres ja van demostrar a la segona jornada de curs la superioritat davant els donostiarres, en vèncer amb contundència (5-2) al camp Lluís Serrahima.

Pitjor sort ha ofert el sorteig a l'equip femení, que se les veurà a quarts amb l'actual campió de la Copa de la Reina i també de la Divisió d'Honor, el Club de Campo. Precisament serà el rival contra el qual tornarà a la competició el primer cap de setmana de març. A la primera volta, les madrilenyes van guanyar per un solitari gol a les de Juanma Mas, que s'han classificat per a la Copa com a setenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.