El Patí Hoquei Club Sant Cugat planta cara l'Arenys però cau derrotat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es queda fora de la Copa de la Princesa en caure (3-6) davant l'Arenys de Munt en la 12a jornada de Primera Divisió. Els vermell-i-negres han plantat cara a un rival directe acabant el primer temps amb l'1 a 2. A a la represa, els visitants han obert una escletxa inabastable per als santcugatencs que tot i això han lluitat fins el final.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit més fort que el rival i ha disposat de les primeres ocasions, però en el minut 4 Aguilar ha fet el 0 a 1 després d'un contraatac. Yepes ha pogut igualar, però s'ha topat amb el pal i poc després Ignasi López sí que ha estat encertat per fer l'empat a 1. En el minut 14 Daumal ha tornat a avançar l'Arenys amb un xut llunyà i els visitants han pogut incrementar l'avantatge amb un llançament al pal.

La represa ha començat amb un gol anul·lat al Patí Hoquei Club Sant Cugat i una blava a Eloy Gaspar ha provocat que els visitants fessin l'1 a 3 amb superioritat numèrica, i poc després ha arribat el quart, aquest dos últims gols obra de Marc Roca. Precisament Roca ha vist la vermella per agressió i tot i que els visitants han jugat amb un home menys han fet un pal, però ha estat el local Yepes qui ha fet el 2 a 4.

L'emoció ha durat poc i Cusacs ha fet el cinquè gol visitant, respost per Gilabert amb el tercer local, i en els últims segons de joc l'Arenys ha tancat el marcador amb el 3 a 6 definitiu. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca que la falta d'experiència del seu equip ha estat una de les claus per explicar el resultat.

Lluís Galbas

Hem jugat contra un equip de molta experiència i a nosaltres ens en falta. Ens han fet moltes ocasions de gol per errades.

Els vermell-i-negres tancaran la primera volta la setmana vinent a la pista del CP Vilanova.