El PHC Sant Cugat, a refer-se de l'última derrota visitant a la pista del Vilanova


  • Comparteix:

El PHCSC espera recuperar el camí de la victòria / Font: Alba Tarrés

El PHCSC espera recuperar el camí de la victòria / Font: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí visita un Vilanova que es troba en posició de descens aquest diumenge a les dotze del migdia. Els vermell-i-negres esperen refer-se de la derrota a casa la setmana passada davant l'Arenys de Munt (3-6), resultat que els va fer perdre tota opció de ser a la Copa de la Princesa.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat té una bona oportunitat aquest diumenge de tornar a sumar els tres punts, i és que visita la pista de l'avantpenúltim classificat, el Vilanova. El conjunt santcugatenc haurà de refer-se de la derrota de la setmana passada davant un rival directe com ho és l'Arenys, que el va fer allunyar-se de la part alta de la taula. Els vermell-i-negres ara mateix són sisens a sis punts de l'ascens que el marca ara el Caldes.

Per la seva banda el Vilanova arriba a l'última jornada de la primera volta en descens per l'average ja que està igualat amb el Burguillos, però aquest últim està en zona de permanència. El balanç dels santcugatencs és de sis victòries, dos empats i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.