Jaume Oms substitueix Pep Mateo al capdavant del PHC Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Jaume Oms, el segon per dalt a l'esquerra, vestint la samarreta del CP Rozas el 2011 / Font: Facebook

Jaume Oms, el segon per dalt a l'esquerra, vestint la samarreta del CP Rozas el 2011 / Font: Facebook

Jaume Oms substitueix Pep Mateo al capdavant del conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que milita a l'Ok Lliga. Jaume Oms dirigia fins ara el filial vermell-i-negre i ha entrenat clubs com el Tordera, el Lloret i el CP Rozas. El nou tècnic s'asseurà a la banqueta aquest diumenge en el partit davant el Vilanova.

La directiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha prescindit aquest dijous dels serveis de Pep Mateo i el seu lloc l'agafarà Jaume Oms, fins ara responsable del sènior B. Oms ha estat jugador d'Ok Lliga i de Primera Divisió i entrenador d'equips com el Tordera, el Lloret i el CP Rozas. Precisament en el conjunt madrileny també va ser coordinador abans d'incorporar-se al Patí Hoquei Club Sant Cugat femení per fer-se responsable del filial.

El primer conjunt vermell-i-negre juga a l'Ok Lliga i ara mateix es troba en posicions de descens a un de la salvació després de deu partits disputats. El balanç a la lliga del conjunt santcugatenc és de dues victòries, un empat i set derrotes i aquest cap de setmana reben el Vilanova, rival directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.