Jaume Oms debuta com a visitant amb els tres punts entre cella i cella


  • Comparteix:

Imatge del partit entre PHC Sant Cugat i Vilanova, que va acabar en empat a zero

Imatge del partit entre PHC Sant Cugat i Vilanova, que va acabar en empat a zero

En hoquei patins, Jaume Oms debuta a domicili com a entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la pista d'un rival directe com ho és l'Sferic Terrassa. Egarenques i santcugatenques s'enfrontaran dissabte a les sis de la tarda amb tres valuosos punts en joc, que poden allunyar tots dos equips de la zona baixa de la classificació.

Conscient de la importància de començar a sumar quan abans millor, Jaume Oms espera que el seu equip engegui una dinàmica de resultats que l'allunyi d'una vegada per totes de la zona polèmica de la classificació. Amb tan sols una setmana al capdavant de l'equip, l'entrenador treballa per adaptar la seva metodologia a un equip necessitat de motivació i de resultats de forma immediata.

El desplaçament d'aquest diumenge a Terrassa és una bona oportunitat per col·locar una primera pedra d'un mur que acabi edificant la permanència. Ara bé, davant tindrà un Sferic que també necessita els tres punts si vol posar terra de per mig amb la zona de descens, que té a cinc punts. A través de la depurada tècnica de les seves jugadores més ofensives i de la verticalitat dels contratacs, l'Sferic arriba al matx després d'un triomf de mèrit la passada jornada a la pista del Mataró.

Tenint en compte el joc de les rivals, Jaume Oms assegura que una de les claus passa perquè les seves jugadores emfatitzin l'actitud defensiva i, alhora, millorar l'encert de cara a porteria, detall que va faltar en l'anterior jornada.

Jaume Oms

Juguen molt per darrera de la porteria, aprofiten molt bé els contraatacs. Mirarem de jugar serioses en defensa i a veure si vol entrar la pilota.


Oms va debutar el cap de setmana passat amb empat a zero contra el Vilanova, un resultat que no es donava des del novembre de 2013. Per al primer partit a domicili, el tècnic tindrpa tots els efectius possibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.