Un Junior femení a l'alça espera tornar amb dos punts de les Canàries


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba buscarà el triomf que se li resisteix des de fa quatre jornades en la seva visita al camp del Taburiente aquest diumenge a les deu del matí. Les blau-i-negres viatgen a les Canàries amb la moral alta després de treure un punt la setmana passada a casa davant el líder de la Divisió d'Honor, el Club de Campo.

El Junior femení té el primer desplaçament a la lliga després de l'aturada hivernal i ho fa amb un canvi de dinàmica tenint en compte el bon partit de la setmana passada. Treure un punt i igualar un 0 a 2 davant el líder ha donat noves sensacions a un equip que necessita sumar per escalar posicions a la taula. Les blau-i-negres són setenes amb nou punts mentre que el Taburiente és quart amb 14. Les santcugatenques no guanyen a domicili des de la segona jornada de lliga quan es van imposar per la mínima (0-1) al camp de l'Atlètic Terrassa.

L'equip canari, per la seva banda, només ha encaixat una derrota com a local amb tres triomfs i un empat. En el partit de la primera volta el Taburiente es va imposar per 1 gol a 2 a les instal·lacions del Junior. El tècnic blau-i-negre, Juanma Mas, destaca que és molt difícil guanyar partits a domicili i que el Taburiente es fa fort a casa.

Juanma Mas

La intenció és buscar guanyar els partits, però fora de casa és complicat. El Taburiente a casa seva és un equip dur de rosegar.


El balanç de les santcugatenques a la lliga és de tres victòries, tres empats i sis derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.