El Junior femení cau eliminat de la Copa de la Reina a mans del Club de Campo

El Junior s'acomiada de la competició en el primer partit

El Junior femení cau eliminat de la Copa de la Reina a quarts de final en ser superat amb claredat (0-4) davant el Club de Campo. Les blau-i-negres han plantat cara en el primer quart tot i acabar perdent-lo per 0 a 1 i en el segon període han rebut el segon gol, que ha sentenciat el partit. Les madrilenyes han acabat golejant l'equip de Juanma Mas que diu adéu a la competició que es disputa a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa.

En el primer quart el domini ha estat madrileny, però la primera ocasió clara l'ha creat la blau-i-negra Anna Gil. En el minut 11 Bea Pérez ha avançat el Club de Campo i abans de tancar el període Cristina Guinea ha pogut igualar amb una doble ocasió. El matx ha estat equilibrat fins que en el minut 20 ha arribat el segon gol, obra d'Alicia Magaz de penal còrner, que ha trencat el partit i les esperances de les jugadores del Junior. Al descans s'ha arribat amb el 0 a 2.

En el tercer quart el domini ha estat madrileny i en dos minuts ha arribat la sentència. Primer Carmen Cano amb una jugada per la banda ha culminat empenyent la pilota i poc després Paula Arrazola, de nou en una jugada pel costat esquerre, ha fet el gol per posar l'inabastable 0 a 4. En l'últim període el Club de Campo ha pogut incrementar l'avantatge, però Cesca Català ha evitat el cinquè sobre la línia de gol i el resultat no s'ha mogut més.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, lamenta la falta d'efectivitat, però creu que el rival ha estat més fort.

Juanma Mas

Si tens poques arribades i no les fiques et passa factura. Però no és una excusa i el Club de Campo ha estat més resolutiu i superior en el segon temps.

El Junior s'acomiada així de la Copa de la Reina i tornarà a la competició domèstica, la Divisió d'Honor, la setmana vinent rebent el San Pablo Valdeluz.