El PHCSC tornarà a acollir el Campionat Territorial de Barcelona benjamí


  • Comparteix:

Imatge del torneig de l'any passat

Imatge del torneig de l'any passat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitzarà per segon any consecutiu el Campionat Territorial de Barcelona benjamí. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el president del club, Francesc Marzà, que ha considerat la decisió com un 'èxit' en relació a la tasca formativa que duu a terme l'entitat. El campionat, que aplegarà els 12 millors equips de la demarcació de Barcelona en aquesta edat, es disputarà el 16 i 17 de maig al pav 2 de la Rambla del Celler.

Després de l'excel·lent valoració que van fer el curs passat els estaments federatius de l'organització del campionat a Sant Cugat, el Patí Hoquei tornarà a encarregar-se de la celebració d'aquest torneig. A més, el club optarà al títol, ja que a hores d'ara el benjamí A de l'entitat és líder del seu grup a Preferent. En aquest sentit, els equips que hi participaran seran els tres primers classificats de cadascun dels quatre grups d'aquesta categoria.

El president del club, Francesc Marzà, defineix la decisió com un èxit.

Francesc Marzà

És un gran èxit de club. Per a nosaltres el primer és la formació, i que ens donin un campionat com aquest és una mostra que en el món de l'hoquei ens veuen així. També és un èxit de l'any passat.


El Patí Hoquei Club Sant Cugat també ha optat enguany a l'organització d'altres campionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.