El Junior s'enfronta a les baixes i al campió de lliga en una fèrria jornada


  • Comparteix:

El Junior, cinquè, es troba per sota de l'Egara, quart / Font: Enrico Hockey

El Junior, cinquè, es troba per sota de l'Egara, quart / Font: Enrico Hockey

Un Junior amb baixes sensibles s'enfronta aquest dissabte a les quatre de la tarda al vigent campió de lliga i un dels colosos de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, el Polo. Els barcelonins es troben afamats d'èxits després de la dolorosa derrota a la final de la Copa del Rei a mans de l'Atlètic Terrassa. Els barcelonins no volen perdre el lideratge de la fase regular i afrontar amb màximes garanties el repte de mantenir la ratxa victoriosa i endur-se el tercer títol de lliga seguit.

Els santcugatencs van treure pit després de la cruel desfeta a la Copa del Rei i van endur-se un triomf de mèrit del camp del Jolaseta en el retorn a la competició regular. Ara el repte varia, i si bé els de Jorge Dabanch jugaran amb el caliu del Lluís Serrahima se les veuran amb un dels principals candidats a proclamar-se campió de la Divisió d'Honor. De fet, amb el conjunt que se l'ha endut les dues últimes temporades, el Polo.

L'equip barceloní vol resoldre aquest compromís abans d'afrontar el tercer repte del curs, la competició europea, els vuitens de final de l'European Hockey League que disputaran a la localitat holandesa de Bloemendaal dijous de la setmana que ve contra el Rot Weiss Köln alemany. El Junior, de la seva banda, arriba amb el dubte seriós de Tim Snow i les baixes per sanció de Javi Garcia i Ferran Saborit, ferides de transcendència per l'estructura d'equip blau-i-negra.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, considera el Polo l'equip més potent de la categoria, i pel que fa a les opcions de ser entre els quatre primers i entrar en la lluita pel títol segueix aferrant-se a les matemàtiques.

Jorge Dabanch

El Polo marxa a jugar l'EHL i té cinc punts d'avantatge. És la millor plantilla i equip de la lliga ara mateix.


Els blau-i-negres segueixen lluitant per no exhaurir les ja remotes opcions de ser a play-off. A hores d'ara l'equip és cinquè, a sis punts del quart, l'Egara, quan falten vuit punts en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.