Un PHC Sant Cugat il·lusionat afronta el repte del Campionat de Catalunya júnior


  • Comparteix:

Equip júnior A del PHC Sant Cugat / Font: PHCSC

Equip júnior A del PHC Sant Cugat / Font: PHCSC

El júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'enfrontarà al FC Barcelona, CP Vic i CP Tordera en la lligueta de la fase final del Campionat de Catalunya que es disputarà entre aquest divendres i diumenge a Cambrils. El club està il·lusionat amb l'equip d'Albert Zanon, que ha entrat entre les millors bases de l'hoquei català i que competirà per intentar donar la sorpresa.

L'empresa no és gens fàcil però el conjunt santcugatenc està disposat a afrontar el repte, per començar classificant-se entre els dos primers del grup 1 per accedir a semis. Divendres obrirà la competició davant el CP Tordera a un quart de sis de la tarda, possiblement el rival més assequible del grup. Aquest dissabte s'enfrontarà als dos favotits al títol, al matí al FC Barcelona a partir d'un quart d'onze i a la tarda al CP Vic a un quart de sis.

El president del PHCSC, Francesc Marzà, està molt satisfet amb la campanya feta pels júnior i confia en les possibilitats d'un equip que descriu com a molt competitiu.

Francesc Marzà

Són un equip molt competitiu i amb jugadors molt bons. Arribar aquí és un èxit. Seria una il·lusió molt gran donar la sorpresa però qualsevol dels equips que hi ha la pot donar.



En el grup 2 Noia, Lloret, Caldes i Voltregà buscaran les dues places que els doni el pas a les semifinals, que es jugaran al matí perquè la final tindrà lloc a partir d'un quart de set de la tarda.

El fet que molts dels jugadors que disputaran aquest torneig estan jugant en categories nacionals, com la Primera Nacional espanyola i l’Ok Lliga, revaloritza encara més aquest campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.