El Girona surt amb avantatge en el frec a frec amb el PHC Sant Cugat femení


  • Comparteix:

El Vilanova serà un dels rivals del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la recta final

El Vilanova serà un dels rivals del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la recta final

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta els cinc últims partits a l'Ok Lliga amb un objectiu molt clar: sumar un punt més que el Girona HC. Les de Jaume Oms ara mateix estan empatades a 12 punts amb les gironines, però tenen el gol average en contra, i això els obliga a acabar per sobre a la classificació.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení té cinc partits per salvar la categoria. Les de Jaume Oms tenen una tasca molt complicada per davant, sobretot tenint en compte el calendari que li espera al Girona, el rival per evitar el descens. La principal esperança és que dels cinc rivals que li queden quatre ja no es jugaran res a les últimes jornades. Aquesta setmana, les vermell-i-negres tenen el repte més difícil, la visita a la pista del líder, el Palau.

Un cop passat el tràngol, a les dues jornades següents el Patí Hoquei Club Sant Cugat rebrà el Bigues, novè classificat i pràcticament salvat, i viatjarà a la pista del Vilanova, cinquè classificat, dos partits que han de guanyar per afrontar amb opcions les dues últimes jornades. Les vermell-i-negres rebran l'Sferic Terrassa al penúltim partit i a l'últim es desplaçaran a Igualada per una jornada decisiva.

El seu principal rival, el Girona, té un calendari més assequible que les vermell-i-negres, tot i que a la propera jornada les gironines descansen i no podran sumar punts i a la jornada següent han de rebre el Voltregà, segon classificat. A les últimes tres jornades han de jugar contra dos dels equips de la part baixa, l'Alcorcón i el Santa María del Pilar. Tot i ser equips de menys nivell, el Santa María del Pilar podria arribar a salvar la categoria encara i l'Alcorcón necessita sumar algun punt més per assegurar-se la salvació i podrien complicar la vida a les gironines, que abans ténen un partit molt díficil a casa davant el Gijón.

L'average és favorable a les gironines, per tant les santcugatenques han d'aconseguir un punt més en aquests quatre partits que falten per salvar la categoria. Això, o sumar sis punts més que l'Alcorcón, amb qui tenen l'average guanyat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.