El CP Manlleu A s'emporta el Campionat de Barcelona d'hoquei patins benjamí


  • Comparteix:

El CP Manlleu A guanya el Campionat Territorial de Barcelona d'hoquei patins benjamí organitzat pel Patí Hoquei Club Sant Cugat després de derrotar al Tordera a la final (6-2). L'amfitrió del torneig, el Patí Hoquei, ha finalitzat en cinquena posició després de guanyar (4-8) el Vilanova. El pav 2 de la Rambla del Celler ha estat l'escenari per segon any consecutiu d'aquesta competició on han participat 12 equips.

La final del Campionat Territorial de Barcelona d'hoquei patins benjamí, que s'ha jugat per segon any consecutiu a Sant Cugat, ha enfrontat el CP Manlleu A contra el Tordera. Els manlleuencs han dominat el matx des de l'inici i s'han mostrat superiors als seus contrincants, arribant al descans amb un 0 a 2. A la represa, els de Tordera han començat més endollats i han intentat retallar distàncies, però el Manlleu ha estat més encertat a les àrees i els hi han endosat quatre gols més i només n'han rebut dos.

L'amfitrió del torneig, el PHC Sant Cugat, ha superat el Vilanova (8-4) i d'aquesta manera ha aconseguit la cinquena plaça.

L'organitzador del campionat, Carles Domènech, considera que aquest any l'organització ha estat millor que la darrera edició perquè s'han corretgit errors.

Carles Domenech

S'ha notat que era el segon any. Hi ha hagut col·laboració de pares i clubs. Hem corregit petites coses respecte a l'any passat.


És el segon any consecutiu que s'organitza aquest torneig a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.