El masculí del Junior participa en el concurs d'esponsorització de Detersolín


  • Comparteix:

El Junior opta a un premi d'esponsorització i cobertura mediàtica / Font: Detersolin

El Junior opta a un premi d'esponsorització i cobertura mediàtica / Font: Detersolin

Els jugadors del masculí del Junior d'hoquei herba participen amb un vídeo en el concurs #NoHayDeportePequeño organitzat per l'empresa Detersolin en què es pretén promocionar els esports minoritaris. Els jugadors blau-i-negres han pres part d'aquesta iniciativa que té com a premi al vídeo més votat una esponsorització i una cobertura mediàtica durant una temporada.



Alguns dels jugadors del Junior, entre ells Guillem Cañas, Guim Úrsul, Cesc Mata, Nil Marí, Javi García i el tècnic Jorge Dabanch, participen d'aquest vídeo amb el qual pretenen donar a conèixer més l'hoquei herba. El conjunt santcugatenc competeix amb l'equip d'esgrima del CAR de Sant Cugat, el BCN Cheerleading i el conjunt femení de rugbi de la UPC.

Fins el moment, el Junior comanda la llista de votacions amb 1.715, mil per sobre del segon classificat, la secció d'esgrima del CAR. Podeu consultar les votacions al web Alcornordeman.es/nohaydeportepequeno. El periode de votacions finalitza en tres mesos i es pot fer una al dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.