El PHC Sant Cugat es juga la salvació a Igualada, on només li val guanyar


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat s'ho juga tot a Igualada

El PHC Sant Cugat s'ho juga tot a Igualada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es juga la permanència a l'Ok Lliga a Igualada aquest dissabte a les set de la tarda, en una última jornada unificada d'infart en què només li val el triomf. Les santcugatenques tenen dos punts més que el Girona, que a hores d'ara és en zona de descens, però les gironines juguen contra el cuer i dèbil Santa Maria del Pilar. Tenint en compte que només una catàstrofe suposaria una derrota del Girona, el Patí Hoquei necessita vèncer tant sí com no per salvar-se.

El Patí Hoquei ha d'acabar la temporada amb més punts que el Girona, tenint en compte que el gol average particular el té guanyat les gironines. Això implica que les vermell-i-negres superin l'Igualada a domicili, una cita complicada davant el vuitè classificat que compta amb l'únic avantatge que les igualadines ja no s'hi juguen res. Les de Jaume Oms hauran de millorar les prestacions mostrades a l'anada, quan les de l'Anoia van superar el Patí Hoquei en un partit disputat al CAR de Sant Cugat.

Una jornada a tot o res en què la portera de l'equip vermell-i-negre, Cristina Eliè, es mostra convençuda que en sortiran victorioses.

Cristina Eliè

Crec que aquest cop sí, sortirem amb els tres punts d'allà, així depenem de nosaltres mateixes.


Maria Rosa Tamburini torna després de la seva sanció. Jaume Oms tindrà l'única baixa d'Anna Espriu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.