El PHC Sant Cugat s'acomiada de l'Ok Lliga després de perdre davant l'Igualada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei femení baixa a Nacional Catalana

El Patí Hoquei femení baixa a Nacional Catalana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení diu adéu a l'Ok Lliga després de caure davant l'Igualada (4-1) a la darrera jornada de competició. Les santcugatenques s'acomiaden de la màxima categoria estatal i la temporada vinent jugaran a Nacional Catalana. El tècnic de l'equip, Jaume Oms, ha reconegut a Cugat.cat que aquesta setmana decidirà si l'any que ve continuarà al capdavant de l'equip, una situació que l'entrenador i el club veuen amb bons ulls.

La combinació que necessitava el Patí Hoquei Club Sant Cugat per poder salvar-se ha sortir completament al revés, malgrat que en l'inici dels dos partits que afectava a la seva permanència han començat amb un color esperançador per a les vermell-i-negres. Durant bona part de la primera meitat, el Girona empatava amb el Santa María del Pilar i l'equip de Jaume Oms superava l'Igualada amb gol de Maria Monllao.

Aquest resultat salvava el Patí Hoquei, però la lògica s'ha imposat a partir de llavors i l'Igualada ha imposat la seva major contundència ofensiva, mentre que el Santa María del Pilar tornava a naufragar i el Girona el superava amb comoditat. Així, les santcugatenques han certificat el descens a Nacional Femenina després de dues temporades seguides de la màxima categoria de l'hoquei estatal.

El tècnic de les santcugatenques, Jaume Oms, reconeix que ha vist tristes les seves jugadores i lamenta el descens sobretot per la feina feta per la plantilla.

Jaume Oms

No hem aconseguit l'objectiu que em van proposar al març, però estic molt content amb les noies, malgrat que em sap greu per elles.


Ara s'obre una setmana en què es decidirà si el tècnic serà l'encarregat de tornar l'equip a la màxima categoria estatal des de Nacional Catalana. De moment, les sensacions són positives i les dues parts volen continuar, però serà durant els següents dies quan es definirà la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.