Roger Matalonga, primer fitxatge del Junior d'hoquei herba per al curs que ve

17:43H


  • Comparteix:

Roger Matalonga, tercer de sota començant per la dreta / Font: Roger Matalonga

Roger Matalonga, tercer de sota començant per la dreta / Font: Roger Matalonga

Roger Matalonga és el primer fitxatge per a la temporada 2015-16 del Junior masculí d'hoquei herba. Matalonga, procedent del Club Egara, ja va jugar una temporada a l'equip blau-i-negre. El jugador ha reconegut a Cugat.cat que arriba per contribuir a l'objectiu que l'equip segueixi apropant-se als quatre grans de l'hoquei estatal.

Va ser fa sis temporades quan Matalonga, de 31 anys, va competir sota els colors del Junior, que en aquell moment disputava la segona categoria estatal, la Divisió d'Honor B. Durant els darrers anys el jugador ha ofert el seu desplegament físic i visió de joc al servei de l'Egara, amb el qual ha disputat finals domèstiques i competició europea.

Matalonga torna al Junior per dotar l'equip d'experiència i de potencial ofensiu, qualitats que ha de traduir a nivell col·lectiu en un augment de nivell per a una plantilla que espera fer el pas definitiu i colar-se entre els quatre primers de la Divisió d'Honor, missió quasi impossible fa poques temporades. El jugador avisa que cal millorar el rendiment contra els equips grans i preveu que el curs que ve serà important.

Roger Matalonga

S'ha de ser més regular en els partits amb els grans equips, s'ha d'agafar solidesa. Tothom té molta il·lusió, sap que l'any que ve serà important.


Més enllà de Junior i Egara, Matalonga també ha jugat al les files del FC Barcelona i té una formació esportiva peculiar, combinant l'hoquei herba amb la pràctica universitària de tennis als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.