Guinea i la selecció espanyola busquen els quarts de final de la World League


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Cristina Guinea en un partit amb el Junior

Imatge d'arxiu de Cristina Guinea en un partit amb el Junior

La jugadora del Junior Cristina Guinea disputa aquest dissabte la tercera jornada de la World League amb la selecció espanyola davant del Canadà amb la possibilitat de classificar-se per als quarts de final. La selecció estatal duu una victòria i una derrota i, tenint en compte que a quarts passen quatre dels cinc equips del grup, si vencen les canadenques aconseguirien el primer objectiu.

La jugadora del Junior FC Cristina Guinea segueix sent una fixa amb la selecció espanyola i ara està immersa en la classificació per als quarts de final de la World League. La selecció estatal va debutar amb derrota (2-0) davant la Gran Bretanya, però va saber reaccionar i superar (1-0) a la Xina. Ara mateix l'Argentina, la Xina, la Gran Bretanya i la selecció espanyola estan empatades amb tres punts cadascuna, tot i que les argentines i les britàniques han disputat un partit menys. Si Cristina Guinea i les seves companyes superen al cuer del grup, el Canadà, es classificaran per als quarts i en l'última jornada decidiran en quina de les quatre posicions capdavanteres acaben.

Els cinc millors equips de la World League es classificaran per als Jocs Olímpics de Rio 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.