Pablo Aguarón penja els patins de forma temporal pels estudis


  • Comparteix:

Aguarón, a la dreta, amb la samarreta del Bassano

Aguarón, a la dreta, amb la samarreta del Bassano

El santcugatenc Pablo Aguarón deixa la pràctica de l'hoquei patins per centrar-se en els estudis, com a mínim, fins al gener, quan decidirà si torna a les pistes. Aguarón ha disputat la darrera temporada al Bassano italià, amb el qual ha arribat a jugar la Lliga Europea i ha tingut una actuació destacada. El santcugatenc ha rebut ofertes d'alguns dels millors clubs d'Europa però ha optat per centrar-se en la seva formació acadèmica temporalment.

Pablo Aguarón ha fet una temporada brillant amb el Bassano italiant amb el qual ha marcat més d'una vintena de gols a la lliga regular i una desena a la Lliga Europea. Amb el seu conjunt ha arribat als quarts de final de la lliga italiana i s'ha confirmat com una de les sensacions del campionat. El club italià el volia renovar amb una millora econòmica, però Aguarón ha declinat aquesta oferta per centrar-se en un màster en Dret.

Aguarón justifica la seva decisió perquè vol prioritzar la seva formació acadèmica per davant de l'ambició esportiva.

Pablo Aguarón

Sap greu prendre aquesta decisió, però al gener valoraré si torno a les pistes.


El Liceo gallec i el Viareggio italià ja havien fet arribar ofertes pel jugador santcugatenc. Aguarón creu que ha arribat el moment d'apartar-se de l'hoquei per centrar-se en els estudis.

Pablo Aguarón

L'hoquei i els estudis es poden complementar, però m'implico massa amb l'hoquei i els estudis quedarien en un segon lloc.


Aguarón ha jugat amb el Vilafranca i amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat des de les categories de base.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.